Экономический лицей Киев, Украина

Приватні садочки Києва ціни

Приватні садочки Києва ціниЩоб дати дитині все найнеобхідніше, ми намагаємося працювати довше і продуктивніше. Ми віддаємо його в приватний садок Києва, ціни якого можуть бути несумісні з умовами їх роботи, і водимо втомлених малюків на гуртки, щоб не упустити той час, коли важливо розкрити потенціал початківця жити людини.

Однак практично чи щодня водити дитину в садок, якщо там не можуть надати нудьгуючому цікавих і розвиваючих видів проведення дозвілля? Сьогодні все більш популярними стають помірні за цінами приватні садочки Києва, де з дітьми займаються з раннього віку і готують їх до школи. Основною особливістю таких установ є їх прив'язка до ліцеїв і університетів. Діти з малого забезпечені високими шансами вступити в хороший ВУЗ, якщо ходять в спеціалізований приватний дитячий садок. У Києві ціни на дошкільне навчання відрізняються через різного підходу, критеріїв змісту і видів занять. У той час, як в нашому закладі від Економіко-правового ліцею «АЛСКО» з дітьми займаються досвідчені дипломовані педагоги і психологи, в звичайних приватних садах діти проходять звичайну загальноосвітню програму дошкільної рівня, а в державних вони і поготів надані самим собі. У нашому саду відкриті до обов'язкового відвідування заняття хореографією, фізкультурою, математикою, малюванням, іноземними мовами і іншим. Завдяки сучасним освітнім методикам діти не втомлюються від великої кількості інформації і не нудьгують від рівномірного розпорядку дня в приватному садку міста Києва. Ціни на додаткові послуги з плавання, сеансів логопеда і масажу можна дізнатися по телефону.

Якщо Вас цікавлять приватні садочки Києва, ціни яких дійсно відповідають рівню, зв'яжіться з нами і подаруйте дитині щасливе дитинство. Буквально за два-три роки він розкриє безліч захоплень, стане краще говорити, відвідає музеї та вистави в столиці. Ми прищеплюємо дітям повагу до української культури і мови, а також готуємо їх до самостійності, що і відрізняє нас від інших дорогих за цінами приватних садочків в Києві.


Приходьте на шахові турніри та ранки своїх дітей, відвідуйте додаткові заняття і вивчайте мови разом з нами. Інтеграція батьків в освітній процес піде на користь малюкам. Щоб допомогти їм знайти себе в цьому житті, вибирайте приватні садочки Києва. Ціни дізнавайтеся по телефону.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>