Экономический лицей Киев, Украина

Приватний дитячий садок Київ

Приватний дитячий садок КиївУ дитячому садку в Києві, частому або державному, діти розвиваються швидше, ніж вдома на самоті. Великий колектив і сплановане розклад привчають Вашої дитини до щоденної роботи над собою.

Щоб бути впевненим у продуктивності такого проведення часу, найкраще для жителів Києва вибирати приватні дитячі садки, так як часто вони прикріплені до більш вищим освітнім установам - школам, коледжам і університетам. Тому багато батьків справедливо вважають, що вступ дошкільника в приватний дитячий садок (Київ) - запорука успішного майбутнього.


У нашому саду «АЛСКО» надані всі сприятливі умови для того, щоб Ваша дитина залишався активним, цікавим і здоровим. Крім того, що в групах займаються загальнорозвиваючу діяльністю відповідно до державної програми, діти проходять також загальноосвітні заняття. Для того, щоб дошкільнята перевтомлювалися від великої кількості інформації, ми задіємо сучасні технологічні методи навчання. У зошиті успішності Ви будете відслідковувати успіхи дитини, а також він буде відвідувати вистави та екскурсії. Робота з дітьми відбувається 5 днів в тиждень. Крім триразового харчування, денного сну і прогулянок, Ви можете обговорити можливість відвідування логопеда, масажиста або сеанси плавання, якщо виберете наш приватний дитячий садок. Київ приймає тільки найактивніших і тямущих, тому турбота про розвиток найважливіших навичок мислення і комунікації з самого раннього віку збільшує шанси на щасливе майбутнє.

У приміщенні дитячого приватного садка в Києві для малюків обладнані ігрові кімнати, концертний зал, спеціально відведені кімнати для групових занять. У вільному доступі у дітей не тільки іграшки, але і засоби навчання для того, щоб вони не боялися проявляти ініціативу в навчанні.

Батьків ми запрошуємо на заняття, проводимо шахові турніри та ранки в стінах затишного приватного садка дитячого. Екскурсії в Києві також входять в обов'язкову програму. Після випуску з дошкільного закладу Ваша дитина має всі шанси вступити в економіко-правовий ліцей «АЛСКО».

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>